Coairco B.V. - Cooling < Airconditioning

Coairco

Site under construction.

Over Coairco

Welkom op co aircolux de website van Coairco, specialist in airconditioning en koeltechniek in woningen, kantoren, winkels en koelhuizen.

Geachte relatie,

 

Zoals u inmiddels weet, is Coairco BV succesvol gegaan in onze Group, een specialist voor 23 jaar op het gebied ventilatie systemen en tevens de grootste leverancier voor roestvrijstaal werk zoals; schuifdeuren kasten, muurkasten, wasbakken, eiland afzuigkappen, dampkappen, muurrekken en aanrechtbladen

 

 

Uitbreiding serviceactiviteiten

Niet alleen zijn we verhuisd naar een ander pand, maar hebben we hebben ook onze dienstverlening uitgebreid. Onze servicemedewerkers zullen u hier binnenkort over informeren.

 

Nog geen onderhoudscontract?

Een vakkundig periodiek onderhoud bevordert de levensduur en voorkomt storingen. Binnenkort nemen wij contact met u op om u geheel vrijblijvend te informeren over de servicemogelijkheden en onze aantrekkelijke tarieven voor het afsluiten van een onderhoudscontract.

 

U kunt natuurlijk ook bellen naar 0800 – 2227722 om u gratis te laten informeren en adviseren door één van onze servicemedewerkers. Wij staan u graag te woord.

 

Met vriendelijke groeten,

Namens het team van Coairco BV